Hitta rätt reservdelar till din släpvagn!

eller

Välj manuellt

Vart hittar jag påskjutstyp?
Vart hittar jag broms-id/originalnummer?

Broms id och påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av broms eller påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


Broms ID hittar du oftast antingen på bromskölden eller på en bricka på axeln på din släpvagn.Broms id


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenBroms id


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Vart hittar jag påskjutstyp?

Påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


 


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenPåskjuts IDPåskjuts ID


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Bakljus LED

LED-ljus blir ett mer och mer populärt val av bakljus till släpvagnar. Det är inte särskilt med tanke på att lysdioderna ofta ebjuder ett klarare ljus och en bättre synlighet. Dessutom håller de längre och förbrukar mindre ström. 

Här på trailerhuset.se hittar du LED bakljus i flera olika stilar och modeller som passar alla släpvagnar. Byt ut de traditionella halogenlamporna och få ett släp med ett fräschare utseende samtidigt som du bidrar till en högre trafiksäkerhet.

Fördelar med LED

Du sparar pengar

LED-ljus är i regel lite dyrare än vanliga halogenlampor men sett över tid är det faktiskt en billigare lösning. Du kan använda en LED-lampa betydligt längre innan den behövs bytas. Dessutom är risken för att den går sönder betydligt lägre. 

Du syns bättre

LED-lampor är ljusare och mer märkbara än traditionella glödlampor, vilket hjälper till att se till att din släpvagn syns i mörker och i dåligt väder.

Du förbrukar mindre ström

LED kräver mindre ström för att producera ljus, vilket innebär att du sliter mindre på ditt bilbatteri.

LED-lampor är tåligare

ED är mer motståndskraftiga mot stötar, vibrationer och korrosion än traditionella glödlampor, vilket innebär att de kommer att hålla i många år.

LED är bättre för miljön

Lysdioder innehåller inga farliga material, vilket gör dem till ett miljövänligt val.

Tänk på detta när du byter bakljus på släpet

Oavsett om du byter bakljus för att du vill uppgradera till LED eller för att ditt befintliga ljus är trasigt är det några saker du behöver tänka på.

Först och främst behöver du komma ihåg att bakljusen på båda sidor av släpet ska vara likadana. Byter du ena sidan behöver du byta även på den andra. Byter du till en ny modell är det bra om den nya modellen är så lik den gamla som möjligt. På så sätt kan du vara säker på att den nya modellen passar bra på ditt släp och att vinklarna på bakljuset syns på samma sätt som tidigare. 

Har du haft ett bakljus med flera olika funktioner behöver du vara säker på att din nya lampa har samma funktioner så du inte förlorar till exempel bromsljus eller dimljus. 

Filtrera
21 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 21 produkter
Visar 21 av 21 produkter