Hitta rätt reservdelar till din släpvagn!

eller

Välj manuellt

Vart hittar jag påskjutstyp?
Vart hittar jag broms-id/originalnummer?

Broms id och påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av broms eller påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


Broms ID hittar du oftast antingen på bromskölden eller på en bricka på axeln på din släpvagn.Broms id


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenBroms id


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Vart hittar jag påskjutstyp?

Påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


 


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenPåskjuts IDPåskjuts ID


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Bajonettkontakt

Bajonettkontakter i olika utföranden för att passa alla vanligt förekommande släpvagnslyktor. En Bajonettkontakt är ett kontaktstycke som underlättar till och frånkoppling av en släpvagnslykta genom att du snabbt och enkelt trycker in kontakten i baksidan på släpvagnens lykta och roterar en hylsa för hand för att låsa fast kontakten i lyktan. Bajonettkontaker finns i flera olika utföranden och modeller där de största skillnaderna är hur många stift kontakten har vilket i sin tur har att göra med hur många funktioner din baklykta har.

En standard baklykta på ett släp brukar använda sig av en bajonettkontakt med 4 till 5 poler, där polerna sköter bakljus (Positionsljuset), bromsljus, blinkers och skyltbelysningen samt eventuellt backljus som ofta bara sitter i den ena lyktan. Vidare finns det bajonettkontakter med ytterliggare poler för baklyktor med funktioner som dimljus.

Förtom skillnaden på antalet stift så kan olika bajonettkontakter användas av olika tillverkare så kolla alltid vad det står för märke på din baklykt aoch jämför med vad bajonettkontakten passar till samt antalet stift och funktioner som krävs för din baklykta.

Filtrera
25 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 25 produkter
Visar 25 av 25 produkter