Hitta rätt reservdelar till din släpvagn!

eller

Välj manuellt

Vart hittar jag påskjutstyp?
Vart hittar jag broms-id/originalnummer?

Broms id och påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av broms eller påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


Broms ID hittar du oftast antingen på bromskölden eller på en bricka på axeln på din släpvagn.Broms id


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenBroms id


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Vart hittar jag påskjutstyp?

Påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


 


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenPåskjuts IDPåskjuts ID


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Stödhjul & Tillbehör

Vi har ett brett sortiment av allt inom stödhjul för de flesta typer av släpvagnar, båttrailers, husvagnar och andra kärror. Oavsett om du behöver ett helt nytt stödhjul eller bara behöver byta hjulet, stödpinnen eller stödhjulsklämman kan vi hjälpa dig. 

Här hittar du även många av de tillbehör du kan tänkas behöva. Vi har allt från släpvagnslås, lastramper och stänkskydd till muttrar och skruvar. Vi kan till och med hjälpa dig med en ny gasfjäder om du skulle behöva det.

Tillbehör till båttrailer och husvagn

Utöver släpvagnar har vi även ett sortiment av praktiska tillbehör och reservdelar till både båttrailer och husvagn. Precis som alla våra produkter saluför vi tillbehör av hög kvalitet från etablerade varumärken. 

Köp släpvagnstillbehör tryggt och säkert på trailerhuset.se 

Hos oss handlar du dina tillbehör tryggt och säkert. De flesta ordrar packas och skickas normalt samma dag som beställning läggs eller följande arbetsdag. Du får alltid ett kolli- eller sändningsnummer med e-post med vilket du alltid kan följa din beställning. 

Har du frågor om någon produkt eller är osäker på exakt vilken vara som passar just dig, kontakta oss gärna. Vårt kunnande om sortimentet håller samma höga nivå som produkterna själva och tillsammans ser vi till att du får precis det du behöver.

Filtrera
1161 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 1161 produkter
Visar 48 av 1161 produkter