Hitta rätt reservdelar till din släpvagn!

eller

Välj manuellt

Vart hittar jag påskjutstyp?
Vart hittar jag broms-id/originalnummer?

Broms id och påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av broms eller påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


Broms ID hittar du oftast antingen på bromskölden eller på en bricka på axeln på din släpvagn.Broms id


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenBroms id


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Vart hittar jag påskjutstyp?

Påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


 


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenPåskjuts IDPåskjuts ID


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Lastnät

Här hittar du lastnät av hög kvalitet för släpvagnar med och utan nätgrind. 

Avlägsna risken med att lasten faller ner på vägen och håll både dig själv och dina medtrafikanter trygga. En investering i ett starkt och hållbart lastnät är ett billigt sätt att slippa oron för om lasten kommer ligga kvar eller inte. 

Våra lastnät håller alla hög kvalitet och är otroligt slitstarka. Nättrådarna är belagda och tillverkade på ett sätt som innebär att även om en tråd skulle gå sönder kommer resten av nätet fortfarande vara helt och inte rivas upp. 

Hitta rätt lastnät

Vilket lastnät du ska välja beror främst på två faktorer, hur stort släp du har och vilken typ av last du främst kör.

Nätet fästes utanför släpet, längs med sidorna. Därför behöver du välja ett nät som är något större än ditt flakmått. 

Det andra du kan behöva ta hänsyn är vilken storlek på maskorna du vill ha, alltså hur stora hålen får vara. Standardstorlek på lastnät är 45 mm maskor. De här näten är tillräckliga för de flesta typer av last som buskar, träd, byggmaterial och avfall för tippen. 

Ska du däremot köra material som riskerar att gå isär och falla ut på vägen, till exempel gipsskivor, hö eller liknande, kan du behöva ett nät med tätare maskor. För den typen av last rekommenderar vi nät med en maskstorlek på 15 mm.

Filtrera
15 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 15 produkter
Visar 15 av 15 produkter

Lastnät

Ta bort oron från transporten när du lastat din släpvagn full med ett lastnät till din släpvagn! Dessa högkvalitativa nät passar till alla släpvagnar och håller dina tillhörigheter säkra och förhindrar att last faller av släpvagnen när du är på väg. Med ett lastnät på plats kan du slappna av i vetskapen om att din last är säker och välbehållen.

Lastnäten finns i flera storlekar för att passa de flesta släpvagnar på marknaden och är en mycket god investering för dig som ofta köra fulla last till tippen eller bara vill känna din lite tryggare med att det du lastat på ditt släp håller sig kvar under transporten!Lastnäten finns med olika storlek på maskorna, i de allra flesta fall är standard storleken på 45mm maskor fullt tillräcklig för att säkra last som buskar, träd och byggmaterial eller avfall till tippen. Kör du ofta material som lätt går isär som du inte vill ska flyga ut över körbanan som till exempel gipsskivor från rivning eller hö är tätare maskor att föredra.

Tänk på att välja ett lastnät som är lite större än ditt flakmått så det räcker ner över sidorna.