Hitta rätt reservdelar till din släpvagn!

eller

Välj manuellt

Vart hittar jag påskjutstyp?
Vart hittar jag broms-id/originalnummer?

Broms id och påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av broms eller påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


Broms ID hittar du oftast antingen på bromskölden eller på en bricka på axeln på din släpvagn.Broms id


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenBroms id


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Vart hittar jag påskjutstyp?

Påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


 


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenPåskjuts IDPåskjuts ID


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Stödhjul

Stort utbud av stödhjul till släpvagn, vi har stödhjul som passar alla typer av släp. Många av våra stödhjul är framtagna och utvecklade i Sverige för att få en bättre produkt som håller längre. Stödhjulen är bland annat utrustade med tjockare plåt. Rejälare däck och fälg. Samt att de flesta stödhjulen är utrustade med en gummihätta som skall förhindra fukt och damm att tränga in.

Vi har flera olika dimensioner att välja bland. 48 mm diameter på stången är den vanligaste för vanlig personbils släpvagnar. 60mm brukar det vara på lite större släp som biltransport, hästsläp eller entreprenad släpvagnar.

Syftet med stödhjulet är att enklare koppla till och från släpvagnen utan att man behöver lyfta släpet upp till dragkroken. Stödhjulet monters på släpvagnen med hjälp av en klämma. Klämman nyper åt stödhjulet så att det kan vara uppfällt under resan. I bland kan det vara svårt att komma åt för att sänka ned stödhjulet. Man kan då lösa problemet genom att köpa våra förlängda stödhjul där stången är en decimeter längre. Samt att vi även har ledade handtag till klämmorna.

Stödhjulen är underhållsfria.

Vi har lösningar för alla sorters problem. Är du exempelvis osäker på hur mycket kultruck du kommer få när du lastat släpvagnen så har vi ett stödhjul med inbyggd vikt indikator.  Är det så att du ofta rangerar ditt släp för hand så har vi ett smart handtag du fäster på stödhjulet så det blir lättare att skjuta och dra släpet.

Filtrera
23 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 23 produkter
Visar 23 av 23 produkter