Hitta rätt reservdelar till din släpvagn!

eller

Välj manuellt

Vart hittar jag påskjutstyp?
Vart hittar jag broms-id/originalnummer?

Broms id och påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av broms eller påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


Broms ID hittar du oftast antingen på bromskölden eller på en bricka på axeln på din släpvagn.Broms id


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenBroms id


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Vart hittar jag påskjutstyp?

Påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


 


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenPåskjuts IDPåskjuts ID


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Belysningskit

Här hittar du allt du behöver i form av belysning till ditt släp. Kompletta belysningskit till släpvagnar, båt och trailers. Välj bland fullständiga paket med lampor, kablage och verktyg, kompletta belysningssatser, med vanliga glödlampor eller LED, eller kablagepaket. 

Är du osäker på vilken typ av belysning du behöver, vilka funktioner de olika lamporna har och hur du väljer rätt lampor, kontakta oss gärna med dina frågor eller spana in vår belysningsguide.

Fördelar med en komplett belysningssats för släpvagnen

Äger du en släpvagn har du säkert redan varit med om belysningsstrul. Trasiga lyktor, glappande kablar och lampor som bara slutar fungera - tyvärr är det ofta något som behövs bytas ut eller lagas. Det går så klart att löpa enbart den delen som behövs bytas ut men då behöver du också veta exakt vad som är problemet. 

Ibland är det svårt att identifiera orsaken till felet och ibland orkar man bara inte med att felsöka hela systemet. Det är enklare att bara byta ut allt. Då är det skönt att ha tillgång till ett komplett belysningskit som innehåller allt du behöver. Positionsljus, breddmarkeringslyktor, baklampor samt alla kablar. Ut med det gamla och in med det nya och problemet är löst. 

Även om du bara ska byta en del är det bra att ha ett helt kit hemma i reserv. Du vet sällan på förhand vilken lampa som kommer gå sönder och har du då alla extra lampor hemma som back up har du alltid möjligheten att byta ut den direkt när problemet uppstår. 

Filtrera
10 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 10 produkter