Hitta rätt reservdelar till din släpvagn!

eller

Välj manuellt

Vart hittar jag påskjutstyp?
Vart hittar jag broms-id/originalnummer?

Broms id och påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av broms eller påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


Broms ID hittar du oftast antingen på bromskölden eller på en bricka på axeln på din släpvagn.Broms id


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenBroms id


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Vart hittar jag påskjutstyp?

Påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


 


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenPåskjuts IDPåskjuts ID


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Glödlampor Släpvagn

Glödlampor till belysningen på släpvagnar, stort sortiment av olika typer av glödlamport för att passa alla typer av belysning på din släpvagn. I utbudet finner du kompletta kit med de vanligaste glödlamporna som är perfekta att ha hemma i reserv samt ett stort antal andra typer av glödlampor både av traditionell typ samt spol lampor för skyltbelysning och glassockel glödlampor. Att din släpvagn har fungerande glödlampor är av yttersta vikt när du framför ditt släp i trafiken och förutom ur trafiksäkerhetssynpunkt väntar otrevliga böter om en glödlampa är trasig och du blir stannad av Polisen. Därför är det alltid en god idé att ha en uppsättning av de vanligaste glödlamporna till just din släpvagn hemma så du snabbt kan byta om du upptäcker att en lampa är trasig när du ska iväg.