Hitta rätt reservdelar till din släpvagn!

eller

Välj manuellt

Vart hittar jag påskjutstyp?
Vart hittar jag broms-id/originalnummer?

Broms id och påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av broms eller påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


Broms ID hittar du oftast antingen på bromskölden eller på en bricka på axeln på din släpvagn.Broms id


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenBroms id


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Vart hittar jag påskjutstyp?

Påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


 


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenPåskjuts IDPåskjuts ID


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Bromsback

I bromsbackarna på en släpvagn ligger grunden för att du på ett säkert sätt ska kunna framföra en släpvagn, oavsett hur tungt lastad, tryggt på vägarna.

Vårt stora utbud av bromsbackar till släpvagnar, husvagnar, båttrailer, biltransporttrailer och hästtransport är framtagna för att klara extrem belastning för att du som kund skall känna dig trygg och säker när du är ute och kör.

Pressade – INTE Limmade

Bromsbackarna i vårt sortiment är tillverkade med en unik teknologi, en speciell process där bromsbelägget byggs upp genom att pressas med hög kraft mot bromsbacken. Till skillnad mot andra bromsbackar på marknaden där bromsbelägget limmas fast som en separat del ger den unika tekniken i våra bromsbackar en oslagbar hållbarhet och livslängd men framför allt styrka och trygghet i att du kan framföra din last och samtidigt räkna med att bromsbackarna du monterat kommer stå pall för extrema påfrestningar.

Förstärkta

För att uppnå ännu större styrka i bromsbackarna har vi även utvecklat längre ”X-ribbor” i de bärande bromsbackarna. Denna X-design är ihålig på sidan av bromsbeläggen så att täckmaterialet kan rinna in i hålrummen och pressas samman, detta medför ytterligare garanti för styrka och hållbarhet.

Bromsbackarnas mått nedan avser: Bromsbackens diameter * Bromsbackens bredd i mm.

Säljs i förpackningsstorlek enligt bild

Filtrera (0)
Visar 58 produkter
Visar 48 av 58 produkter