Hitta rätt reservdelar till din släpvagn!

eller

Välj manuellt

Vart hittar jag påskjutstyp?
Vart hittar jag broms-id/originalnummer?

Broms id och påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av broms eller påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


Broms ID hittar du oftast antingen på bromskölden eller på en bricka på axeln på din släpvagn.Broms id


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenBroms id


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Vart hittar jag påskjutstyp?

Påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


 


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenPåskjuts IDPåskjuts ID


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Kulkoppling

Här på trailerhuset.se hittar du ett brett sortiment av kulhandskar, dragkulor och kulkopplingar till släpvagnar och trailers. Vi har kulkopplingar för både bromsade och obromsade släpvagnar, alla kulhandskar passar standard 50mm dragkula om inget annat anges.

Välja rätt kulkoppling

Behöver du köpa en ny kulkoppling behöver du framförallt vara säker på att den passar din bils dragkula. Detta är sällan något problem då de flesta dragkulor har samma standardstorlek, 50 mm. Det kan dock finnas dragkulor med andra storlekar så gör gärna en extra kontroll innan du beställer. 

Ta även hänsyn till hur stor belastning kulkopplingen och ditt släp kan hantera. Har du exempelvis ett släp som klarar en vikt på 2000 kg vill du förmodligen ha en kulkoppling som klarar minst lika mycket vikt. Andra saker att tänka på är vilken typ av dragrör du ska fästa kopplingen på och om du behöver en adapter eller inte. 

Byta kulkoppling

Att byta kulkoppling är inte särskilt svårt och något du kan göra själv. Har du en universal kulkoppling, som passar flera olika dragrör, behöver du en adapter för att få rätt passform. Därefter är det bara att byta. Ta gärna del av vår guide där vi går igenom processen steg för steg.

Filtrera
83 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 83 produkter
Visar 48 av 83 produkter