Axel

Bromsade och obromsade axlar till släpvagnar


Viktigt vid byte av ny axel till din släpvagn! Om du byter till en axel av samma tillverkare och med samma bromstrummediameter som din originalaxel behöver du inte registreringsbesiktiga om ditt släp.


Om du byter till en axel från en annan tillverkare eller med annan bromsdiameter än original behöver du registreringsbesiktiga släpet vid nästa registreringsbesiktning och du måste då ha ett bromsintyg. Ett bromsintyg medföljer de flesta av de axlar vi tillhandahåller men går inte att få fram till alla, kolla med oss innan du byter axel på ditt släp om du byter till en annan modell.


Tänk på att kontrollera dina mått noga! Alla axlar & axelpaket specialbeställs på efterfrågan och vi kan ej ta en axel i retur p.g.a. fel angivna mått vid order.


Alla släpvagnsaxlar kommer komplett med nya bromsvajrar.


Alla släpvagnsaxlar & axelpaket beställs på efterfrågan och har ca 14 dagars leveranstid .


OBS! I dagsläget kan endast axlar från Knott beställas i webbshop, BPW & Alko axlar har väldigt lång leveranstid.


Tips! Söker du en ny axel till ditt släp är det oftast mer fördelaktigt att beställa ett komplett axelpaket, då får du en ny axel och påskjutare samt bromsintyg för att släpet enkelt skall kunna ombesiktigas. Priset på ett komplett axelpaket är oftast marginellt högre än lös axel.

Filtrera
119 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 119 produkter
Visar 48 av 119 produkter