Hitta rätt reservdelar till din släpvagn!

eller

Välj manuellt

Vart hittar jag påskjutstyp?
Vart hittar jag broms-id/originalnummer?

Broms id och påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av broms eller påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


Broms ID hittar du oftast antingen på bromskölden eller på en bricka på axeln på din släpvagn.Broms id


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenBroms id


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Vart hittar jag påskjutstyp?

Påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


 


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenPåskjuts IDPåskjuts ID


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Skärm

Stort utbud av stänkskärmar till släpvagnar och båttrailer. Plast och galvaniserade skärmar till både enkel axlade och boogie vagnar. Men våra vagnar kan du enkelt reparera din släpvagn så den uppfyller kraven för besiktning eftersom det är krav på hela skärmar. Som skyddar hjulen. Skärmar finns i boogie typ och passar de vagnar som har 2 axlar i boogie eller tandem. Halvskärmar finns även i ett bra utbud. Plast skärmarna är robusta och kan ersätta stänkskärmen. Har du idag plåtskärmar kan du byta till plast om så önskas eller till plåt om det känns rejälare. Det viktiga är att den täcker hjulen ordentligt. Stänkskärmarna monteras med bult och fäst i chassi eller sido lämmen på släpvagnen. Utbudet är stort. Vi har gjort en guide du kan följa för att få fram rätt skärm som kan passa din släpvagn eller båttrailer.


Måtten nedan avser Bredd x Höjd x Längd .


Obs! Alla skärmar nedan är av universal modell, vi har tyvärr inte tillgång till originalskärmar då det finns ett för stort urval av olika modeller.


Nedan universalskärmar går i de allra flesta fall utmärkt att byta ut din originalskärm med och är oftast ett mycket mer prisvärt alternativ än originaldelen.


Alla skärmar går att montera på både höger och vänster sida om inget annat står angivet i produkten.

Filtrera
55 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 55 produkter
Visar 48 av 55 produkter