Hitta rätt reservdelar till din släpvagn!

eller

Välj manuellt

Vart hittar jag påskjutstyp?
Vart hittar jag broms-id/originalnummer?

Broms id och påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av broms eller påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


Broms ID hittar du oftast antingen på bromskölden eller på en bricka på axeln på din släpvagn.Broms id


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenBroms id


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Vart hittar jag påskjutstyp?

Påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


 


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenPåskjuts IDPåskjuts ID


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Släpvagnslås

Stöldlås och släpvagnslås till släpvagnar och husvagnar i olika pris och säkerhetsklasser för att passa alla behov.

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av lås till släpvagnar, både godkända släpvagnslås och enklare typer av lås.

Ett lås till din släpvagn är en mycket god investering då även enklare typer av lås skyddar mot att du ska bli av med din släpvagn, tillfället gör tjuven och ett även ett enklare lås kan ha en avskräckande effekt.

Släpvagnslås monteras oftast genom att trä låset över kulkopplingen på din släpvagn och sedan låsa med ett hänglås eller diskuslås. De flesta universal släpvagnslås passar alla kulhandskar av normal storlek men kontrollera gärna din kulkopplings mått och jämför med låsets mått innan du beställer.

Kontrollera med ditt försäkringsbolag vad de kräver för låsklass på släpvagnslåset om du har en försäkring som täcker stöld.


Filtrera
27 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 27 produkter
Visar 27 av 27 produkter

Släpvagnslås

Släpvagnslås är ett viktigt sätt att säkra din släpvagn. Stölder av släpvagnar är ett växande problem, så det är viktigt att vidta åtgärder för att skydda din investering. Ett släpvagnslås är ett av de bästa sätten att göra detta. Släpvagnslås finns i olika stilar och kan användas på alla typer av släpvagnar. Det finns lås för släpvagnens koppling. Släpvagnslås är lätta att använda och kan vara ett bra sätt att avskräcka tjuvar. När du väljer ett släpvagnslås ska du se till att välja ett som är tillverkat av högkvalitativa material och som är utformat för just din typ av släpvagn. Släpvagnslås är en viktig del av skyddet av din släpvagn och garantera dess säkerhet. Det finns många olika typer av släpvagnslås, så se till att du väljer rätt lås för dina behov. Med lite forskning kan du hitta det perfekta släpvagnslåset för att hålla din släpvagn säker från tjuvar.