Hitta rätt reservdelar till din släpvagn!

eller

Välj manuellt

Vart hittar jag påskjutstyp?
Vart hittar jag broms-id/originalnummer?

Broms id och påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av broms eller påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


Broms ID hittar du oftast antingen på bromskölden eller på en bricka på axeln på din släpvagn.Broms id


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenBroms id


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Vart hittar jag påskjutstyp?

Påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


 


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenPåskjuts IDPåskjuts ID


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Stickpropp & Släpvagnskontakt

Här hittar du vårt sortiment av 7- och 13-poliga stickproppar för din släpvagn, båttrailer, husvagn eller kärra. Här hittar du även adaptrar som konverterar från 7-polig kontakt till 13-polig och tvärtom.

Stickpropp, eller släpvagnskontakt som det också kallas, är den del på släpet som du kopplar in släpvagnskabeln i. Om belysningen på släpet har slutat fungera eller om ljuset glappar kan det vara stickproppen som behöver bytas ut.

Stickproppar av hög kvalitet

De stickproppar du hittar här är av högsta kvalitet. Våra proppar har förzinkade kontaktytor och generellt mer mässing av ändra varumärken. Det betyder att anslutningen mot släpvagnskabel är stabilare och leder ström bättre. Dessutom är risken för korrosion och rost betydligt lägre.

Väljer du att byta till en av våra stickproppar får du en produkt som håller länge och du slipper arbetet med att byta ut kontakten alltför ofta.

Byte av släpvagnskontakt

Att byta stickpropp är inte särskilt komplicerat, det som kan medföra en del frågetecken är när det kommer till koppla in kablarna. Därför medföljer det alltid ett tydligt kopplingschema du kan använda till hjälp när du köper släpvagnskontakt på trailerhuset.se. Kopplingsschemat finns även tillgänglig i vår guide om hur du monterar släpvagnskontakt. 

Filtrera
15 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 15 produkter
Visar 15 av 15 produkter