Hitta rätt reservdelar till din släpvagn!

eller

Välj manuellt

Vart hittar jag påskjutstyp?
Vart hittar jag broms-id/originalnummer?

Broms id och påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av broms eller påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


Broms ID hittar du oftast antingen på bromskölden eller på en bricka på axeln på din släpvagn.Broms id


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenBroms id


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Vart hittar jag påskjutstyp?

Påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


 


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenPåskjuts IDPåskjuts ID


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Lasta & Säkra

Ta del av vårt stora utbud av prisvärda produkter för lastning och lastsäkring. Alla våra produkter är av högsta kvalitet och hjälper dig lasta släpet utan risk för skador och olyckor. Säkra sedan din last ordentligt och du kan ta dig fram i trafiken tryggt och säkert för både dig och dina medtrafikanter. 

Här hittar du bland annat lastkrokar, lyftblock, lastramper, spännband, rundsling och mycket, mycker mer. 

Lasta släpvagnen på ett säkert sätt

Att lasta släpet på ett säkert och genomtänkt sätt är viktigt både för dig och dina medtrafikanter. Vi är många som någon gång har satt våra ryggar på spel genom att försöka lyfta upp en tung möbel eller maskin på släpet. Med en lastramp som stöd eller ett lyftverktyg blir det här arbetet både enklare och säkrare. 

När det sedan ska fraktas vill du kunna lita på att din last är säkrad och inte riskerar att lossa och trilla av under färden. Säkra lasten med kvalitativa spännband eller varför inte ett lastnät och slipp oron över om lasten kommer falla av eller inte. 

Snabba leveranser från trailerhuset.se

När du beställer en lagerförd vara från trailerhuset.se packas och skickas den allt som oftast samma dag, alternativt nästföljande vardag och du får den levererad inom ett par dagar. Dessutom får du alltid med en kolli- eller sändningsnummer du kan använda för att följa din order.

Har du några frågor eller känner dig osäker på vilken produkt som passar dig bäst, kontakta oss gärna. Vår kunskap om produkterna håller lika hög kvalitet som produkterna själva och vi ser gärna till att du får det du behöver. 

Filtrera
322 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 322 produkter
Visar 48 av 322 produkter