Hitta rätt reservdelar till din släpvagn!

eller

Välj manuellt

Vart hittar jag påskjutstyp?
Vart hittar jag broms-id/originalnummer?

Broms id och påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av broms eller påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


Broms ID hittar du oftast antingen på bromskölden eller på en bricka på axeln på din släpvagn.Broms id


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenBroms id


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Vart hittar jag påskjutstyp?

Påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


 


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenPåskjuts IDPåskjuts ID


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Spännband

Stort utbud av prisvädra spännband i en mängd olika utföranden och modeller för att du på ett bra och säkert sätt skall kunna säkra lasten.


Spännband är det viktigaste tillbehöret om man skall transportera gods. När man kör i trafiken är det mycket viktigt att man säkrar godset man transporterar. Oftast använder man sig av en överfallssurrning men hjälp av spänn band för att spänna fast och pressa godset mot flaket på släpvagnen eller lastbilen. När man spänner godset mot underlaget så gör det att friktionskraften ökar och godset står säkert och stabilt. Spännbanden håller godset på plats så att det inte tippar när du kör i en kurva eller att släpvagnen rör sig. Spännband biltransport används när du skall transportera en bil på biltransport. Eller enklare spännremmar om lasten är liten.


När man köper spännband är det viktigt att förstå vilka olika typer av spännband som finns att tillgå. Det är många aspekter att tänkta på när man köper spännband, oavsett om det är små spännband eller om det är spännrem du är ute efter så är viktigt att först vad man köper. Om du säkrar godset felaktigt och med felaktiga produkter kan det medföra böter från Polisen, men också att någon kan skadas av last som faller av. Även godset skadas av bristande surrning. Många kör om kring med skadade spännband, och det är mycket viktigt att man ser över sina spännband regelbundet så att de är hela. För att göra det enklare köpa spännband har vi satt ihop en guide som skall hjälpa dig på vägen att köpa spännband till släpvagnen eller lastbilen.


Vårt sortiment av spännband består av spännband i olika längder. Olika längder finns även med olika slags krokar som exempelvis J-krokar. Är det spännband för biltransport har vi ett mycket bra set för hjulsurrning att tillgå. På lastbil så har man ofta en e-skena monterad på vägg eller golv. För dessa system har vi spännband med e-krok. För att slippa trasslande spännremmar så har vi spänn band med automatik ihop rullning. För biltransporter och likande har vi även spännband utrustade med svirvelkrok av j-typ.

Filtrera
25 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 25 produkter
Visar 25 av 25 produkter