Hitta rätt reservdelar till din släpvagn!

eller

Välj manuellt

Vart hittar jag påskjutstyp?
Vart hittar jag broms-id/originalnummer?

Broms id och påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av broms eller påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


Broms ID hittar du oftast antingen på bromskölden eller på en bricka på axeln på din släpvagn.Broms id


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenBroms id


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Vart hittar jag påskjutstyp?

Påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


 


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenPåskjuts IDPåskjuts ID


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Lyftblock

Letar du efter ett kvalitetslyftblock för att hjälpa dig med lyft i industri, verkstad eller hobbyarbeten? Sök inte längre än till våra lyftblock.

I vårt sortiment hittar du både kedje och spaklyftblock med olika kapaciteter och längder för att passa alla tillämpningsområden, från nätta 0,25 tons spaklyftblock som du enkelt kan plocka med dig till större pjäser med upp till 2 tons kapacitet.

Våra lyftblock är tillverkade med högkvalitativa komponenter och ytbehandlingar, vilket garanterar att de håller länge vid tung användning. Oavsett om du utför tillfälliga reparationer eller rutinunderhåll kommer våra lyftblock att göra jobbet enklare och snabbare. Så gå inte en dag till och kämpa med tunga lyft - skaffa ett bra hjälpmedel i form av våra lyftblock idag!