Hitta rätt reservdelar till din släpvagn!

eller

Välj manuellt

Vart hittar jag påskjutstyp?
Vart hittar jag broms-id/originalnummer?

Broms id och påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av broms eller påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


Broms ID hittar du oftast antingen på bromskölden eller på en bricka på axeln på din släpvagn.Broms id


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenBroms id


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Vart hittar jag påskjutstyp?

Påskjuts id används av släpvagnstillverkare som identifikationsnummer för en viss typ av påskjutare. Genom detta nummer kan vi visa upp delar som matchar din släpvagn.


 


Påskjuts ID hittar du oftast instansat på påskjutaren alternativt på en bricka på påskjutarenPåskjuts IDPåskjuts ID


Läs mer i vår Guide om hur du hittar rätt identifikationsnummer för din släpvagn - Klicka Här

Baklykta

Baklyktor till släpvagnar i flera olika utföranden och modeller för att passa alla släp på marknaden. Kompletta baklyktor med lyktglas och lamphus för att byta hela baklyktan på ditt släp om du råkat ut för en olika där lyktan gått sönder. Lyktorna finns i en mängd olika utföranden med antingen kabelgenomföring där du ansluter släpvagnens kablage direkt in i lampan med flatstift alternativt med bajonettkontakt där du har en kontakt på baksidan baklyktan som du snabbt och enkelt lossar för att byta hela lyktan.

Baklyktorna sitter bak på din släpvagn och har som uppgift att uppmärksamma dina medtrafikanter på ditt släps position, förutom positionsljusets fasta sken har även baklyktan reflex i lyktglaset. De flesta baklyktor har även ytterliggare funktioner i en och samma lykta där både blinkers, nummerplåtsbelysning och även dimljus och bakljus kan vara inbyggt.

Såhär hittar du rätt Baklykta till din släpvagn:
1. Leta efter lyktans tillverkningsnamn, det står ibland ingjutet i lampglaset, tex Aspäck, Ajba, Jokon etc.

2. Mät Längd, Bredd & Höjd (Se Skiss för måttförklaring)

3. Kolla under släpet på baksidan lampan om den har en bajonettkontakt som går att lossa eller om du har kablar rätt in i lamphuset, s.k Kabelgenomförning.

4. Använder Filtrerna på denna sida för att sortera fram passande baklampa enligt uppgifterna ovan.

Sök med E-Nummer
I princip alla lyktor har ett s.k E-Nummer ingjutet i glaset, sök på detta i sökrutan högst upp för att få fram rätt lampa till ditt släp!
E-Nummret är formaterat som t.ex: "E9 1072", där "E9" ofta står i en liten cirkel och nummret under, över eller i anslutning till cirkeln. När du söker så skriv med mellanslaget mellan "E9" och "1072" i detta exempel.

Obs! Det är ofta samma E Nummer på höger och vänster sida och samma E Nummer förekomemr på lampor med olika funktioner och anslutningstyp så jämför alltid produkten med din befintliga lykta innan du beställer.Filtrera
262 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 262 produkter
Visar 48 av 262 produkter